ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Πρόταση για 44 κάλπες στο Νομό Αναμένονται όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι στο Νομό. Ίσως την Τρίτη ο Μεϊμαράκης.

apo-ti-riksi-stis-agkalies-oi-36-wres-kolasi-sti-nd.w_l

Ωστόσο στο παρασκήνιο καταγράφονται κόντρες και αντιπαραθέσεις, με πρακτικά ζητήματα της διαδικασίας να μην έχουν οριστικοποιηθεί , όπως για παράδειγμα ο αριθμός των καλπών που θα στηθούν.  Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά δεδομένα καθώς όπως είναι γνωστό της ΝΔ το ταμείον είναι… μείον.

Αναφορικά με την Αιτωλοακαρνανία, αναμένεται να οριστεί η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή στο Νομό στην οποία θα προεδρεύει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ και θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των υποψηφίων.

Το 2009 στην Αιτωλοακαρνανία η διαδικασία έγινε σε 40 κάλπες (εκ των οποίων 16 στον δήμο Αγρινίου) ενώ η πρόταση του προέδρου της ΝΟΔΕ Κώστα Σύρρου είναι την 22 Νοεμβρίου να στηθούν 44 κάλπες για να γίνει ομαλά η διαδικασία. Ωστόσο ο στόχος αυτός θεωρείται δύσκολος καθώς αντιστοίχως θα απαιτηθεί η συνδρομή ισάριθμων δικηγόρων, προέδρων εφορευτικών και χρηστών Η/Υ.

Παράλληλα οι τέσσερις αρχηγοί βρίσκονται σε φουλ δράση με περιοδείες και παρεμβάσεις. Βαγγέλης  Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης θα επισκεφτούν την Αιτωλοακαρνανία. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν τον υπηρεσιακό αρχηγό Β. Μεϊμαράκη να βρίσκεται στην Αιτωλοακαρνανία την ερχόμενη Τρίτη.

Κορυφώνεται η εσωκομματική μάχη στη Νέα Δημοκρατία για την εκλογή του νέου αρχηγού. Μετά τη συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων (που ακολούθησε την θυελλώδη συνεδρίαση της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής ) επιχειρήθηκε να μεταδοθεί μήνυμα ενότητας.

Ερώτηση για το Κέντρο Υγείας Μύτικα

Σε ερώτηση προς τον υπουργό υγείας ,προχώρησε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

Κωνσταντίνος Καραγκούνης ,σχετικά με την υποστελέχωση του Κέντρου Υγείας Μύτικα.

Συγκεκριμένα ο K. Καραγκούνης αναφέρει πως  στο Κέντρο Υγείας Μύτικα   το ιατρικό προσωπικό δεν επαρκεί για να καλυφθούν οι εφημερίες. Αποτέλεσμα αυτού είναι να υπάρχει γιατρός μόνο τα πρωινά, για να συνταγογραφεί ή για να αντιμετωπίζει οποιοδήποτε ιατρικό περιστατικό. Ούτε βεβαίως υπάρχει ασθενοφόρο για να καλύψει τις ανάγκες του κέντρου υγείας. Τονίζει μάλιστα πως πρόσφατα κατέληξε ασθενής αβοήθητος λόγω των υπαρχουσών ελλείψεων.

Το Κέντρο υγείας Μύτικα καλύπτει πέντε χωριά και ένα νησί ενώ αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς στην Αιτωλοακαρνανία.

Ερωτάται λοιπόν ο  Υπουργός σε ποιες ενέργειες σκοπεύει να προβεί προκειμένου να βρεθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα.

apo-ti-riksi-stis-agkalies-oi-36-wres-kolasi-sti-nd.w_l

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl