Καμία ευθύνη του πατέρα… Για τη μητροκτονία στο Αγρίνιο που συγκλόνισε πριν τρία χρόνια

κατάλογος

Μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αγρινίου δικαιώνεται απολύτως ο πατέρας του νεαρού μητροκτόνου που είχε συγκλονίσει με την πράξη του, αλλά και την μετέπειτα περιπέτειά του, την τοπική κοινωνία τρία χρόνια πριν, τον Μάιο του 2013 στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου.

Σύμφωνα με την απόφαση απορρίφθηκαν όλα όσα υποστήριζε η θεία του παιδιού αλλά και η ψυχίατρος κ. Μαραγκουδάκη που ήταν υπεύθυνη για την περίπτωσή του όταν νοσηλευόταν, θυμίζουμε αντίθετα από την άποψη πολλών άλλων ειδικών επιστημόνων.

Μάλιστα στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών γίνεται λόγος για «μυθιστορηματικού τύπου αιτιάσεις» και πλήρη ανυπαρξία στοιχείων που δικαιώνουν απόλυτα τον πατέρα που, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορήθηκε ότι είχε προσπαθήσει να φορτώσει στον 17χρονο έγκλημα που υποτίθεται είχε διαπράξει ο ίδιος.
Δημοσιεύματα  του φθινοπώρου του 2014, παρουσίαζαν την Διευθύντρια της ψυχιατρικής κλινικής του παρακολουθούσε το παιδί να δηλώνει πως της εξομολογήθηκε ότι ο ίδιος ο πατέρας του του ζήτησε να «φορτωθεί»  το έγκλημα, ώστε να πέσει «στα μαλακά» λόγω της ψυχολογικής του κατάστασης και ο ίδιος να μην αντιμετωπίσει κατηγορίες που θα του επέφεραν πολυετή κάθειρξη. Αυτά είχαν διαψευστεί αμέσως μετά από τον ίδιο τον νεαρό σε συνεχείς συνεδρίες που είχε με άλλους γιατρούς. Μάλιστα η συγκεκριμένη ψυχίατρος μηνύθηκε από τον πατέρα του παιδιού.

Τώρα πλέον αναμένεται η δίκη του παιδιού που πρόκειται να αρχίσει σύντομα στο Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων στο Αγρίνιο.

κατάλογος

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl