Άνω κάτω το τοπικό ΠΑΣΟΚ "Σφαγή" για τον έλεγχο της Νομαρχιακής - όργιο νοθείας στην κάλπη του Αγρινίου που θα καθορίσει το αποτέλεσμα

b0f031c0-f31d-4d34-804a-d2059f9224d0

Ξεφεύγει η κατάσταση στο τοπικό ΠΑΣΟΚ μετά την νοθεία που αποκαλύφθηκε στις εσωκομματικές εκλογές της περασμένης Κυριακής στο Αγρίνιο και την απόφαση την τύχη της διαδικασίας  να αναλάβει η  ΕΚΑΠ  του κόμματος σε κεντρικό επίπεδο.

Στην συγκεκριμένη κάλπη που πλέον «σφραγίστηκε» και βρίσκεται στην Αθήνα, διαπιστώθηκε νοθεία με δεκάδες ψηφοδέλτια που δεν αντιστοιχούσαν στους ψηφίσαντες. Μάλιστα το βράδυ και μετά την καταμέτρηση, με την νοθεία να αποκαλύπτεται,  απειλήθηκαν επεισόδια σε βάρος μελών της Εφορευτικής Επιτροπής, που ακόμη και σήμερα δεν έχουν αναλάβει την σοβαρή ευθύνη που τους αναλογεί. Μεταξύ μελών και στελεχών γίνεται λόγος για βαριές πολιτικές ευθύνες από συγκεκριμένα στελέχη που «ακουμπούν» και σε συγκεκριμένα γραφεία πολιτικών αλλά και απαιτούμενες διαγραφές όσων διαπιστωμένα ενήργησαν την λαθροχειρία ή έκαναν τα στραβά μάτια…

Πλέον η αντιπαράθεση έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο και σε οριακό σημείο με μοναδικό ζητούμενο το ποιος θα καταφέρει να έχει υπό τον έλεγχο του το ανώτατο όργανο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία. Ειδικότερα, υπάρχουν πληροφορίες πως κύκλοι που πρόσκεινται στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο , διαδίδουν πως η διαδικασία πρόκειται τελικά να επαναληφθεί, προκαταλαμβάνοντας ουσιαστικά την ΕΚΑΠ και δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση.

Η ΕΚΑΠ (Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης) του ΠΑΣΟΚ δεν έχει συνεδριάσει ακόμη για το θέμα για να πάρει την τελική απόφαση για το τι θα γίνει με την κάλπη του Αγρινίου.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως αυτές οι παρεμβάσεις έχουν προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση υποψηφίων που ετοιμάζονται ακόμη και με ομαδικές παραιτήσεις, εάν η διαδικασία επαναληφθεί. Πρόκειται για υποψηφίους που ανακάλυψαν την νοθεία και που παραλίγο να πιαστούν στα χέρια με μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, που σημειωτέον ακόμη δεν έχουν αναλάβει την ευθύνη για το κυριακάτικο φιάσκο, που πλήγωσε σοβαρά την παράταξη, σε μια πολύ κρίσιμη μάλιστα περίοδο, μιας και την ίδια στιγμή καταβάλλονται σοβαρές προσπάθειες  για την δημιουργία ενός νέου πόλου μέσα από την ανασύσταση και την συνεργασία στην κεντροαριστερά.

Οι επόμενες μέρες αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ο παρασκηνιακός πόλεμος στο τοπικό ΠΑΣΟΚ προς το παρόν μαίνεται. Από εκεί και πέρα εάν κάποιος αναγνώσει τα αποτελέσματα των καλπών στους άλλους δήμους και προσθέσει σε αυτά,  τα αναμενόμενα  στο Αγρίνιο, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί ποιός θα ήταν ο χαμένος από τις εσωκομματικές εκλογές και ποιον τελικά συνέφερε η νοθεία.

b0f031c0-f31d-4d34-804a-d2059f9224d0

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl