Σημαντικές διακρίσεις για τον Όμιλο Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ΒΔ Ελλάδας

unnamed (3)

Με τη συμμετοχή περίπου 100 αθλητών από το Αγρίνιο, τη Λευκάδα, την Κέρκυρα, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 22 έως την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας  το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αγωνιστικού Μπριτζ Βορειοδυτικής Ελλάδας .

Στο πρωτάθλημα πήρε μέρος ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπρίτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου  με 21 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες.

Για μία ακόμη φορά ο όμιλος συνέχισε την παράδοση που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια στο Περιφερειακό πρωτάθλημα που έγινε στο Αγρίνιο, πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, αφενός μεν έχει κάνει παράδοση την κατάκτηση του τουρνουά ομάδων (με τρεις πρωτιές σε ισάριθμους αγώνες), αφετέρου δε πραγματοποιεί εντυπωσιακές νίκες στους αγώνες ζευγών, απέναντι μάλιστα σε ισχυρότερους θεωρητικά αντιπάλους.

Συγκεκριμένα,  οι αθλητές  Μερίτσης Άνθιμος, Τσάμης Χρήστος, Αναγνωστός Κώστας, Τσοβόλας Σπύρος μαζί με τον αθλητή της Κέρκυρας Κοτινά Σπύρο κατέλαβαν την πρώτη θέση στους αγώνες ομάδων Open με την απόλυτη επίδοση των έξι   νικών σε ισάριθμους αγώνες, αφήνοντας πίσω τους ομάδες πολύ μεγαλύτερων κατηγοριών.
Στους αγώνες Ζευγών κατηγορίας 1-6 οι Παπαγεωργίου Κώστας και Σταμάτη Κωνσταντίνα αναδείχθηκαν νικητές στην τρίτη ημερίδα.
Στην κατηγορία Ζευγών 1-9 οι Τσοβόλας Σπύρος και Αναγνωστός Κώστας κατέκτησαν την δεύτερη θέση στη συνολική κατάταξη.
Τέλος στην μεγάλη κατηγορία Ζευγών Open ο Κούρτης Δημήτρης αγωνίστηκε με τον αθλητή των Ιωαννίνων Λάζαρο Καραγιαννόπουλο και τερμάτισαν στην πρώτη θέση, ο Μερίτσης Άνθιμος με τον Κερκυραίο συμπαίκτη του Κοτινά Σπύρο τερμάτισαν δεύτεροι, ενώ ο Παπασπύρου Δημήτρης αγωνιζόμενος με τον Λευκαδίτη Φίλιππα Γιάννη κατέκτησαν το κύπελλο του νικητή της δεύτερης ημερίδας.

Ο όμιλος θα συνεχίσει τις αγωνιστικές του δραστηριότητες στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2016 που διεξάγεται στην αίθουσα ξιφασκίας του αεροδρομίου του Ελληνικού από 7 έως 9/10/2016.

Υπενθυμίζεται ότι, τα μαθήματα αρχαρίων που παραδίδει ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου  ξεκινούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα, στο Εντευκτήριο του τρένου, (πλατεία Μαβίλη ).

unnamed (3)

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl