Μείωση τελών κοινοχρήστων χώρων στους επαγγελματίες σε Αμφιλοχία και Μενίδι

amfil

amfilΣε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφιλοχίας, στις 4 Δεκεμβρίου 2017, εγκρίθηκε ο καθορισμός των δημοτικών τελών για το 2018. Το θέμα εισηγήθηκε προς ψήφιση εκ μέρους της δημοτικής αρχής ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Νίκος Χούτας ο οποίος αναφέρθηκε στις διαφοροποιήσεις σε σχέση με το 2017.
Ειδικότερα τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού παραμένουν ίδια για τις περισσότερες κοινότητες του Δήμου ωστόσο εμφανίζονται μικρές διαφοροποιήσεις είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω που στοχεύουν στην εξομάλυνση των συντελεστών μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων των τριών δημοτικών ενοτήτων. Τα τέλη της ύδρευσης διατηρούνται σταθερά σε σχέση με πέρυσι ενώ γενναία μείωση της τάξης του 20% υπήρξε στα τέλη κοινοχρήστων χώρων σε μια προσπάθεια να ελαφρυνθούν οι επιχειρηματίες της Αμφιλοχίας και του Μενιδίου στην περίοδο προσαρμογής στην νέα πραγματικότητα που δημιούργησε η Ιονία Οδός.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl