Αισιοδοξία στη Νέα Δημοκρατία αναμένεται ο Αντώνης Σαμαράς αύριο

oloi-oi-upopsifioi-tis-nd-panelladika_1
Ανανέωση, πολύπλευρη διεύρυνση και άνοιγμα στην κοινωνία είναι το μήνυμα που στέλνει, με τα ψηφοδέλτιά της, η Νέα Δημοκρατία. Στα ψηφοδέλτια της σε επίπεδο επικράτειας οι υποψήφιοι που κατέρχονται για πρώτη φορά, σε εθνικές εκλογές, ξεπερνούν το 55%, υπάρχει ισχυρή παρουσία γυναικών και μεγάλη συμμέτοχη νέων.
Ειδικότερα στην Αιτωλοακαρνανία από τα εννέα άτομα του ψηφοδελτίου πέντε είναι οι γυναίκες και τέσσερις οι άνδρες. Τέσσερα μάλιστα πρόσωπα συμμετέχουν για πρώτη φορά στη λίστα, οι Δημήτρης Μπαλαμπάνης (κτηματίας , δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου), Παρασκευή Κατσιώπη (εκπαιδευτικός, Αγρίνιο), Ελισάβετ Λίτου (ναυτικός και τουριστικός πράκτορας,Πάλαιρος) και Ανδρίκουλα Σοφία (ιατρός- δημοτική σύμβουλος Αμφιλοχίας).
Συμμετέχουν όπως και το 2012 φυσικά οι δύο βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, η Γεωργία Μπόκα (υπάλληλος ΟΑΕΔ Αγρίνιο) , η Μαρία Φωκά (φιλόλογος, Μεσολόγγι) και ο Χρήστος Παΐσιος (δικηγόρος, Ναύπακτος).
Στη Ν.Δ. επικρατεί ικανοποίηση καθώς οι διεργασίες κατάρτισης του ψηφοδελτίου κίνησαν ομαλά ενώ επικρατεί αισιοδοξία και για την εκλογική μάχη που έπεται.
Μέχρι χθες εξάλλου  οι πληροφορίες ήθελαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να περιοδεύει στην Αιτωλοακαρνανία αύριο Κυριακή ωστόσο έως χθες το απόγευμα  δεν είχε γίνει γνωστό το ακριβές πρόγραμμα αλλά όλα τα στελέχη και οι κομματικές οργανώσεις ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επίσκεψή του. Δεδομένο πάντως θεωρείτο πως θα υπάρξει ομιλία του πρωθυπουργού στο Αγρίνιο πιθανότατα το απόγευμα στην αίθουσα του «Άνεσις».
oloi-oi-upopsifioi-tis-nd-panelladika_1 ddfhfhfh ghk

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl