Η λίστα του Λεβέντη με πλοίαρχο επικεφαλής και γνωστό ηθοποιό στη σύνθεση της

Basilis_Lebentis-Enosi_Kentrwwn

Τις λίστες των υποψηφίων της δημοσιοποίησε και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη. Στην Αιτωλοακαρνανία το ψηφοδέλτιο θα είναι πλήρες με εννέα υποψηφίους  και σε αυτό συμμετέχουν οι Σκέντζος Γεώργιος, Δημάκης Δημήτριος,Τσουκνίδας Γεώργιος, Τηλεμάχου Ελευθέριος,  Πάτρα Καλομοίρα, Κολοζάκης Παναγιώτης,Παπαθανάσης Ιωάννης, Ξανθοπούλου Γεωργία και Γρηγορόπουλος Ιωάννης.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ένωση Κεντρώων έλαβε ποσοστό 1,79% στην Επικράτεια ενώ στην Αιτωλοακαρνανία έλαβε 0,83% και 1182 ψήφους. Τότε είχε μόλις τέσσερις υποψηφίους εκ των οποίων μόνο ο Γ. Σκέντζος συμμετέχει και στη σημερινή λίστα.
Ενόψει της εκλογικής μάχης της 20ης Σεπτεμβρίου οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κόμμα του Β.Λεβέντη, είτε οριακά είτε άνετα, να πετυχαίνει την είσοδο του στη Βουλή.

Αν τελικώς αυτό επιβεβαιωθεί υπάρχουν πιθανότητες να κατακτήσει έδρα και στην Αιτωλοακαρνανία. Επικεφαλής της λίστας του Βασίλη Λεβέντη είναι ο κ. Γεώργιος Σκέντζος, ο μόνος από τους εννέα που συμμετείχε και στο ψηφοδέλτιο του περασμένου Ιανουαρίου (τότε είχε τέσσερις υποψηφίους).
Ο κ. Σκέντζος είναι 40 ετών ,γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι μόνιμος κάτοικος Ναυπάκτου, οικογενειάρχης με τρία παιδιά .
Αποφοίτησε από το 4ο ΤΕΛ της αχαϊκής πρωτεύουσας και πέρασε από τους πρώτους στην Σχολή Εμποροπλοιάρχων στην Πρέβεζα . Από το 1997 εργάζεται ως αξιωματικός του Εμπορικού Ναυτικού στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Χώρας με εξειδίκευση στην μεταφορά καυσίμων ενώ τα τελευταία με τον βαθμό του Πλοιάρχου .
Τον περασμένο Ιανουάριο δήλωνε για την ενασχόληση του με την πολιτική: «αποφάσισα φέτος να ασχοληθώ με την πολιτική, σε έναν χώρο αγνό ο οποίος με εκφράζει , την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, διότι για να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα, για να αλλάξουν τα πρόσωπα που έχουν καταπονήσει τη χώρα πρέπει να πάρουμε εμείς την κατάσταση στα χέρια μας και να μην περιοριζόμαστε σε απλό ρόλο θεατή. Το πηδάλιο στην δύσκολη στιγμή στην θάλασσα το παίρνει ο καπετάνιος, πόσο μάλλον σε μια Ελλάδα ακυβέρνητη επί χρόνια, το πηδάλιο πρέπει να περάσει σε άτομα ικανά ν’ αλλάξουν την πορεία της καταστροφής.
Ας προβληματιστούμε όλοι και ας ψηφίσουμε για πρώτη φορά συνειδητά, μη επηρεάζοντας τη γνώμη μας από τις παπαρολογίες των ανθρώπων οι οποίοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση.
είναι όλοι άχρηστοι, και χωρίς ίχνος ντροπής έχουν το θράσος να μας παραμυθιάζουν για μίαν ακόμη φορά».

Στο ψηφοδέλτιο ωστόσο αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία (στην 7η θέση) του γνωστού ηθοποιού Γιάννη Παπαθανάση, καταγόμενου από την Σιβίστα Ευρυτανίας και γεννημένου στο Αγρίνιο. Είναι μάλιστα ο συμπρωταγωνιστής του Λεβέντη σε προεκλογικό σποτ της Ένωσης Κεντρώων.

Basilis_Lebentis-Enosi_Kentrwwn

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl