Ετήσια έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου Αγρινίου Θα διαρκέσει έως 27 Σεπτεμβρίου

φωτο-1

Εγκαινιάστηκε με επιτυχία ,την περασμένη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου το βράδυ, στους χώρους της παλιάς Δημοτικής Αγοράς η καθιερωμένη ετήσια έκθεση του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Αγρινίου. Παρουσιάστηκαν δημιουργίες των παιδιών, εφήβων και ενηλίκων από τα τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, κόμικς και αγιογραφίας.

Στην εκδήλωση που σηματοδοτεί και την έναρξη της σχολικής χρονιάς για το Εργαστήρι, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος  Παπαναστασίου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού Μαρία Παπαγεωργίου, μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΑ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εικαστικού Εργαστηρίου Χρήστος Γαρουφαλής και οι δάσκαλοι των τμημάτων, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, γονείς και πολλοί φίλοι των εικαστικών που δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις δημιουργίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της βραδιάς η δασκάλα του τμήματος κεραμεικής Στέλλα Γιακουμάτου έδειξε στους παρευρισκομένους τη διαδικασία κατασκευής πήλινων αντικειμένων με την τεχνική του τροχού.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 27 Σεπτεμβρίου 2015 με ώρες επισκέψεων Δευτέρα –Σάββατο  10 – 1.30 μμ & 6 – 9 μμ και Κυριακή 11 – 2 μμ (εκτός των εκλογών).

Στο Εικαστικό Εργαστήρι την τρέχουσα σεζόν θα λειτουργήσουν τα τμήματα ζωγραφικής, κεραμικής, φωτογραφίας, κόμικς, αγιογραφίας καθώς και τα ολιγομελή-εντατικά για αρχιτεκτονικό σχέδιο και ΑΣΚΤ. Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από 4 Οκτωβρίου. Οι εγγραφές γίνονται στη Γραμματεία του Εργαστηρίου (Παπαστράτου 83, Αγρίνιο, καθημερινά 5–8 μμ, τηλ. 26410.48372, e-mail: eikastiko@agrinio.gr ) ή στον χώρο της έκθεσης.

φωτο-6

φωτο-4

φωτο-3

φωτο-2

φωτο-1

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>