Ο Παναιτωλικός πάει …σχολείο

unnamed

Τον κύκλο των επισκέψεων σε Σχολεία για τη νέα σεζόν και την διατήρηση άμεσης επαφής με τους μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας, άνοιξε ο Παναιτωλικός. Ενισχύοντας την αμφίδρομη σχέση που έχει αναπτυχθεί με τη νεολαία και την εκπαίδευση, μέσα από τη διοργάνωση δεκάδων σχετικών εκδηλώσεων ετησίως.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας  Ανρί Καμαρά, Γρηγόρης Μάκος, Αμρ Ουάρντα, Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Μάκη Μπελεβώνη, επισκέφτηκαν το πρωί το Γυμνάσιο Γαβαλούς και συμμετείχαν σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Εκπαιδευτικό προσωπικό και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη βία και τον ρατσισμό, θέματα για τα οποία έγινε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση των μαθητών με τους ποδοσφαιριστές.

«Στόχος μας είναι στο τέλος της Σχολικής και αγωνιστικής σεζόν, να διοργανώσουμε ακόμα μια μεγάλη γιορτή στο γήπεδό μας, στέλνοντας μαζικά σύνθημα κατά της ΒΙΑΣ, κατά του ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, κατά των ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, κατά του BULLYING, συνεχίζοντας αυτό που τον περασμένο Μάιο αρχίσαμε», αναφέρει ο Παναιτωλικός.

unnamed

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl