Μεγάλη αναμένεται η συμμετοχή στον 9ο Ημιμαραθώνιο «Mιχάλης Κούσης»

KoussisMichael

Συνεχίζονται καθημερινά και με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για τον 9ο Ημιμαραθώνιο «Mιχάλης Κούσης». Ήδη ο αριθμός των εγγραφών και ενώ βρισκόμαστε αρκετές ημέρες, πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, έχει ξεπεράσει τις 350, ενώ δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους οι ομαδικές εγγραφές, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι συνολικές φετινές εγγραφές θα ξεπεράσουν τις περσινές, οι οποίες είχαν φθάσει στον αριθμό των 479, μη υπολογιζομένων των συμμετοχών των παιδιών.
Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου και υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ διοργανώνουν τον 9ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης» την Κυριακή 28  Φεβρουαρίου 2016.
Η διοργάνωση φέτος είναι αναβαθμισμένη καθώς εκτός από τον αγώνα του Ημιμαραθώνιου και των 5 χλμ. θα εμπλουτιστεί και με τον αγώνα 10 χλμ. Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου θα γίνει από το χωριό Βαριά (Δογρή) σε μία παραλίμνια διαδρομή ενώ ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στη πλατεία Δημοκρατίας Αγρινίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τα 1000 μέτρα Δημοτικών Σχολείων Γυμνασίων θα γίνονται στα Γραφεία του Τμήματος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Πλατεία Μαβίλη (πρώην σιδηροδρομικού σταθμού τρένου) τηλ: 26410-39631 .
Οι αθλητές και αθλήτριες του δρόμου του ενός  (1) km μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015, στα γραφεία του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης  και στους  Χριστίνα Καρακώστα, Κωνσταντίνο Ρόμπολα, Αθανάσιο Δασκαλή και Κατερίνα Γκόλφη,  αφού πρώτα καταθέσουν  υπεύθυνη δήλωση ο Γονέας ή ο κηδεμόνας των μαθητών-τριών που θα συμμετάσχουν στο δρόμο του 1km, περί της καλής  υγείας τους.

Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγρινίου http://84.205.237.72/ticket/kousis/index.php

KoussisMichael

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl