Προβληματίζει το επεισόδιο σε δικαστική αίθουσα του Αγρινίου Άγριο ξύλο ενώπιον εμβρόντητων πολιτών

epi-dikastirio-agrinio

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης  στους χώρους του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου.
Εκεί κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης που πήρε αναβολή, αντίδικοι συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να εκτυλιχτούν σκηνές ξυλοδαρμού πρωτοφανούς αγριότητας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες μια ομάδα 8-10 ατόμων δερνόταν ανηλεώς με δύο άλλα άτομα επί 7-10 λεπτά στο διάδρομο και στην αίθουσα  του ακροατηρίου προκαλώντας πανικό, ανησυχία στους παρευρισκόμενους  πολίτες και Δικαστές ενώ η αστυνομία αιφνιδιάστηκε μην εμποδίζοντας τη συμπλοκή .
Η υπόθεση που επρόκειτο να εκδικαστεί και πήρε αναβολή αφορά συμπλοκή που σημειώθηκε τον Μάιο του 2013 στο Αγρίνιο  για την οποία άτομο που φέρεται να σχετιζόταν  με τη Χρυσή Αυγή μήνυσε ομάδα  ατόμων (του αντιεξουσιαστικού χώρου)  για πρόκληση σωματικών βλαβών.
Το τετ α τετ των δύο πλευρών  στη δικαστική αίθουσα είχε ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό.

Εν συνεχεία συνελήφθη ένας 29χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακοπή δικαστικής συνεδρίασης. Η σύλληψη έγινε αυτεπάγγελτα από τους αστυνομικούς καθώς δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις. Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος αφού ορίστηκε δικάσιμος ωστόσο αναζητείται ένα ακόμη άτομο.  Προσήχθησαν στο τμήμα και άλλα άτομα ωστόσο δεν αναγνωρίστηκαν ως εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο.
Αρκετή συζήτηση πάντως έχει γίνει για την αντιμετώπιση του περιστατικού από την αστυνομία καθώς η φρουρά που βρισκόταν στα Δικαστήρια έδειξε να αιφνιδιάστηκε ενώ κατόπιν εορτής στο σημείο μετέβησαν διμοιρία και ΟΠΚΕ.

epi-dikastirio-agrinio

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl