Άλλαξε εικόνα η παραλίας Τουρλίδας και τα Ιαματικά Λουτρά Αγίας Τριάδας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ενόψει έναρξης της θερινής περιόδου, η ΔΗΚΕΚΑΠ και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ολοκληρώνουν εντός των επομένων δυο ημερών την εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την εξυπηρέτηση των λουομένων στα ιαματικά λουτρά Αγίας Τριάδας και την παραλία Τουρλίδας αντίστοιχα.

Οι παρεμβάσεις αφορούν καθαρισμούς, τοποθέτηση θαλάσσιων ομπρελών, ξύλινων διαδρόμων πρόσβασης, αποδυτηρίων, σημείων παροχής νερού, καθισμάτων  και δοχείων απορριμμάτων.

Σε κοινή δήλωσή τους, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΑΠ Αν. Σκαρμούτσος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Δημ. Μπαλαμπάνης, σημειώνουν ότι οι εργασίες ανάπλασης του χώρου και για τις δύο πολυσύχναστες τους καλοκαιρινούς μήνες παραλίες ολοκληρώθηκαν χωρίς καθυστερήσεις, ενώ παράλληλα τοποθετήθηκε επιπλέον εξοπλισμός.

Επισημαίνουν δε, ότι ο σεβασμός στο περιβάλλον και στην προσπάθεια της αισθητικής αλλά και της πρακτικής αναβάθμισης των χώρων, είναι υπόθεση συνολική για όλους μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>