Σε δημοπρασία το δημοτικό καφενείο Αγρινίου Κατώτατο όριο προσφοράς για μηνιαίο μίσθωμα ορίστηκε το ποσό των 2.000 ευρώ.

epi-dimotiko-kafeneio

Σε φανερή, προφορική, πλειοδοτική δημοπρασία με σκοπό την εκμίσθωσή του εκτίθεται, μετά από την ολοκλήρωση της σχετικής προπαρασκευαστικής διαδικασίας, το ακίνητο στη συμβολή της πλατείας Δημοκρατίας με την οδό Μπαϊμπά στο κέντρο του Αγρινίου (πρώην δημοτικό καφενείο).
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί στην πρώην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Χαριλάου Τρικούπη 10, 2ος όροφος) την Τρίτη 19η Ιουλίου 2016, από ώρα 12:00 μέχρι 13:00.
Κατώτατο όριο προσφοράς για μηνιαίο μίσθωμα ορίστηκε το ποσό των 2.000,00 €.
Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία θα πρέπει να προσκομίσουν εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσού 2.400,00 €.
Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ μπαρ – αναψυκτήριο – εστιατόριο) και για συναφείς προς τα ανωτέρω επαγγελματικές δραστηριότητες.
Περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους καθώς και η διακήρυξη της δημοπρασίας, παρέχονται τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αγρινίου (Παλαμά & Μαβίλη 6, 2ος όροφος).
Οι όροι της διακήρυξης έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου Αγρινίου www.cityofagrinio.gr.

Σημειωτέον πως η υπόθεση του δημοτικού καφενείου αποτέλεσε σημείο κριτικής που άσκησε η παράταξη «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα» του Δ. Τραπεζιώτη θέτοντας και δημοσίως  το ερώτημα γιατί η Δημοτική Αρχή διατηρεί τους χώρους του αναψυκτηρίου του Πάρκου και  του Δημοτικού Καφενείου   αναξιοποίητους και τραγικά εγκαταλελειμμένους.

«Το  Δημοτικό Καφενείο, στην καρδιά της πόλης, παραμένει επίσης κλειστό και ρημάζει. Ανακύπτει εύλογα λοιπόν το ερώτημα: Γιατί οι χώροι αυτοί δεν έχουν μέχρι σήμερα ενοικιαστεί μετά από κάποιον διαγωνισμό και παραμένουν ανεκμετάλλευτοι με αποτέλεσμα να χάνονται αρκετά χρήματα από το ταμείο του Δήμου;» ανέφερε η παράταξη Τραπεζιώτη. Η δημοτική αρχή απάντησε πως  σεβόμενη τα προβλεπόμενα όργανα και τις διαδικασίες, δεν πρόκειται να συμπράξει σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων. Τονίζει δε, με έμφαση, ότι «τις απαντήσεις θα τις δώσει εκεί που οφείλει: στο Δημοτικό Συμβούλιο»

epi-dimotiko-kafeneio

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl