Έτσι θα γίνει το πέταλο… στις αρχές του φθινοπώρου θα έχει σκέπαστρο

4-878x550

Οι μακέτες του σκέπαστρου στο πέταλο του Παναιτωλικού   παρουσιάστηκαν στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Παρουσιάστηκε μάλιστα (ως έκπληξη και στον ίδιο τον Φώτη Κωστούλα) και μακέτα με στεγασμένη όλη τη μικρή εξέδρα.

Όταν ο Φώτης Κωστούλας αναλάμβανε το καλοκαίρι του 2005 τα ηνία του Παναιτωλικού, ήταν γνωστή η κατάσταση που υπήρχε. Και στην ίδια την ομάδα και στις εγκαταστάσεις της. Δεν χρειάστηκε να φτάσουμε στο σήμερα για να αλλάξουν τα δεδομένα. Όλα άλλαξαν σε χρόνο ρεκόρ.
Μόλις τρεις μήνες μετά, το γήπεδο – ερείπιο, με την ανακαίνισή του, έγινε αξιοθέατο για την πόλη. Ούτε σ’ αυτό επαναπαύθηκε. Σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε (κυρίως από την αγωνιστική άνοδο της ομάδας), ανταποκρίνονταν με το παραπάνω. Ακόμα και τα τελευταία χρόνια, που όσοι το ζουν ή το βλέπουν τηλεοπτικά το χαρακτηρίζουν «το πιο σύγχρονο επαρχιακό γήπεδο» δεν σταματάει να το βελτιώνει. Με χρήματα από την τσέπη του…
Με την άνοδο της ομάδας στη Super League το καλοκαίρι του 2011 το γήπεδο (εκτός των άλλων σημαντικών παρεμβάσεων) απέκτησε πέταλο. Αλλά έμεινε μια εκκρεμότητα: Το σκέπαστρο.

Επειδή ο πρόεδρος δεν συνηθίζει να αφήνει εκκρεμότητες, η ιδέα τοποθέτησης του σκέπαστρου επανήλθε πριν λίγους μήνες.
Και η Τεχνική εταιρία του Παναγιώτη Καψάλη, τρέχει από υπηρεσία σε υπηρεσία, από επιτροπή σε επιτροπή, για να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και στις αρχές του φθινοπώρου το πέταλο να έχει σκέπαστρο και πολλούς φιλάθλους που θα απολαμβάνουν από εκεί τους αγώνες της ομάδας.

 5-1024x550

1-2-1002x550

4-878x550

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl