Σειρά εκδηλώσεων για τα ενενήντα χρόνια του Παναιτωλικού

90xronia-panetolikos

Σε μια σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό των ενενήντα χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου αναμένεται να προβεί  όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ήδη έγινε η πρώτη ανοιχτή συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Εμιλέον την περασμένη Τετάρτη και σε αυτήν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της ομάδας, του ερασιτέχνη, των παλαιμάχων, του δήμου, της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλων τοπικών φορέων. Εκτέθηκαν διάφορες απόψεις για το πώς μπορούν να προβληθούν καλύτερα κάποια σημαντικά γεγονότα που έχουν σχέση με την ιστορία της ομάδας, έπεσε ξανά στο τραπέζι η λειτουργία μουσείου της ομάδας κι εκείνο που τονίστηκε περισσότερο από όλα ήταν η ανάδειξη του φιλεκπαιδευτικού έργου του συλλόγου με την ΠΑΕ να δεσμεύεται ότι θα μελετήσει όλες τις προτάσεις που κατατέθηκαν, ενώ θα ακολουθήσει και νέα συνάντηση για οριστικοποίηση των αποφάσεων για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Όσον αφορά τη διεξαγωγή ενός μεγάλου φιλικού αγώνα με ομάδα της Ευρώπης, η πρόταση προς τη Φιορεντίνα είχε αρνητική απάντηση από τους «Βιόλα» με τους ιθύνοντες να προσανατολίζονται πλέον στο κλείσιμο φιλικής αναμέτρησης είτε με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ είτε με την Εθνική Ελλάδας.

90xronia-panetolikos

 Π.Κ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl