Όλοι στην προσπάθεια ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αγρινίου 2.000 τρόφιμα συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση την περασμένης Πέμπτης- «συνεχίζουμε τις δράσεις», λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Καλαντζής

DSCN3976
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία του δήμου Αγρινίου να ενισχυθεί, μέσω μιας μουσικής βραδιάς με παράλληλες δράσεις σε πέντε σημεία, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου. 
Το βράδυ της Πέμπτης, το Αγρίνιο γέμισε νότες, αφού, σε δύο κεντρικότατα σημεία της πόλης, την πλατεία Δημοκρατίας και την πλατεία Σουλίου, η Φιλαρμονική Ορχήστρα και το Ωδείο Δυτικής Ελλάδος αντίστοιχα έδωσαν το δικό τους ρεσιτάλ για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό.
Παρόμοιες δράσεις διεξήχθησαν παράλληλα στη πλατεία Άρη Βελουχιώτη, Αγίου Κωνσταντίνου  και Δοκιμίου, όπου μουσική έπαιξαν το σχήμα ΆΤΡΟΠΟΝ, το Μουσικό σχολείο Αγρινίου και η Λαϊκή Ορχήστρα πλαισίωσαν με τον πιο. μουσικό τρόπο αυτή τη βραδιά εθελοντισμού και αγάπης.
«Οι συμπολίτες μας αντί εισιτηρίου να πάρουν μαζί τους τρόφιμα διαρκείας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου» ήταν το κάλεσμα του  αντιδημάρχου  της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ.  Κωνσταντίνου Καλαντζή, στο οποίο οι Αγρινιώτες ανταποκρίθηκαν θερμά, προσφέροντας  τρόφιμα για τις οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τα οποία συγκεντρώθηκαν στους χώρους που είχαν στηθεί στις πλατείες για τον σκοπό αυτό.
Η επόμενη μέρα βρήκε ενισχυμένο κατά 2.000 τεμάχια διαφόρων τροφών μακράς διαρκείας το Κοινωνικό Παντοπωλείο που, μετά τη διανομή φρούτων και την κάλυψη των αναγκών των 1700 οικογενειών που είναι εγγεγραμμένες σε αυτό, δρομολογεί την εξυπηρέτηση και των διμελών οικογενειών, αλλά και ατόμων μεμονωμένα που έχουν ανάγκη.
«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Πολύ καλά πήγε και η συγκέντρωση τροφίμων στο Δοκίμι, την πλατεία Σουλία, την Άρη Βελοιυχιώτη, σημεία που μέχρι τώρα δεν συνηθίζονταν να διεξάγονται τέτοιου είδους δράσεις», δηλώνει στο «Γεγονός» ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καλατζής.
Όπως ο ίδιος γνωστοποιεί, μέχρι τα Χριστούγεννα  θα ξεκινήσει και η διανομή κρέατος, μέσω του Παντοπωλείου, στις ευπαθείς οικογένειες, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του δήμου.
Αυτό που ο κ. Καλατζής τονίζει είναι ότι για τις παράλληλες εκδηλώσεις που διεξήχθησαν το βράδυ της Πέμπτης, ο δήμος δεν χρειάστηκε να επιβαρυνθεί οικονομικά «αφού όλα έγιναν εθελοντικά, με τη βοήθεια των μουσικών, των ηχοληπτών και του Παναιτωλικού».
Στις εκδηλώσεις το «παρών» έδωσαν και παίκτες της ομάδας του Αγρινίου, ανάμεσά τους και οι Μήλιος, Μαλεζάς, Εντζεγκουέλε , Παπουτσογιαννόπουλος, που υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας.
O δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε με το πέρας των εκδηλώσεων: «Σήμερα ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας και κάναμε μία γιορτή αγάπης. Για να πραγματοποιηθούν οι 5 συναυλίες υπήρξαν άνθρωποι που έτρεξαν και δούλεψαν αφιλοκερδώς και οικειοθελώς. Ευχαριστώ όλους για αυτή τη σύμπραξη. Τους συντελεστές-διοργανωτές-εθελοντές, την εκκλησία ,τους υπαλλήλους του δήμου, τους μουσικούς , τους ηχολήπτες, την ΠΑΕ Παναιτωλικός ,τους συλλόγους ,τους φορείς, την Ένωση, τα ΜΜΕ και κυρίως όλους τους πολίτες που στήριξαν και θα συνεχίζουν να στηρίζουν την τεράστια προσπάθεια του Κοινωνικού Παντοπωλείου .Καταφέραμε απόψε από το Αγρίνιο και στείλαμε ένα μεγάλο μήνυμα αλληλεγγύης. Νιώθω υπερήφανος!».
DSCN4019
DSCN3976
DSCN3980
DSCN3990
DSCN4008

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl