Η λίστα των υποψηφίων με το «Κίνημα» του Γιώργου Παπανδρέου

po-papandreou-agrinio15
Ολοκληρώθηκε από το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιανουάριου η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου του Κινήματος Δημοκρατών και Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στην Αιτωλοακαρνανία, αφού η αρμόδια Επιτροπή στην οποία επικεφαλής είναι ο Σ. Ξυνίδης κατέληξε στις τελικές της αποφάσεις, μετά και την κατάθεση και άλλων προτάσεων που έγινε και ηλεκτρονικά.
Το ψηφοδέλτιο  αποτελείται ανά περιοχή από τους παρακάτω υποψηφίους:
Ξεκινώντας από τη Ναυπακτία, η υποψηφιότητα που προκρίθηκε τελικά ήταν του μηχανικού Γιάννη Μπέκου .
Στο Μεσολόγγι  »κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες της δικηγόρου Φωτεινής Ζαμπάτη  και του επίσης νομικού κ. Κουτσαγγέλη.
Από την περιοχή της Τριχωνίδας υποψήφιος με το Κίνημα  είναι ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός και ο πρώην πολιτευτής και συνδικαλιστής Αθ. Κατερινόπουλος.
Στην ίδια περιοχή τελικά δεν προχώρησε η υποψηφιότητα της  μηχανικού Μαρίζας Κωτσαρέλη, κόρης του αείμνηστου πρώην αντιδημάρχου Αγρινίου και υποψήφια θα είναι η  νεαρή γεωλόγος Βάσω Καραγκούνη  που είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία στο ψηφοδέλτιο του Π. Μοσχολιού στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Στον Βάλτο έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου Αθ. Τορουνίδη.
Απο το Ξηρόμερο υποψήφιοι θα είναι ο δικηγόρος κ. Κόκκαλης , όπως και ο Αντώνης  Ταμπάκης που  είναι  περιβαλλοντολόγος  και δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο ως ιδιωτικός υπάλληλος.
po-papandreou-agrinio15 dfgjjj dfhh

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl