Ευθείες Βολές

sup-panaitolikos-ergotelis12
. Καθόλου δεν άρεσε στον Παναιτωλικό η αλλαγή ώρας στους αγώνες με Γιάννενα και Ξάνθη που έχει να δώσει Κυριακή και Τετάρτη καθώς αυξάνονται σημαντικά οι ώρες ταλαιπωρίας της ομάδας ειδικά μετά τον αγώνα στη Θράκη. Το ματς με τον Πας θα ξεκινήσει στις 3.μμ, ενώ ο αγώνας με την Ξάνθη στις 5.15 μμ.
. Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας με τον Λεβαδειακό είναι το επόμενο Σάββατο στις 3.μμ.
. Υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του (Βολιβία) έχει ο Ντιέγκο Μπεχαράνο την εβδομάδα που υπάρχει το καλεντάρι της ΦΙΦΑ με αγώνες μεταξύ των εθνικών ομάδων. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Νιγηρία. Ο αγώνας έχει οριστεί για την Πέμπτη 26 Μαρτίου.
. Εφτάψυχος ο Κομπότης, νίκησε στον Πλατανιά και έβαλε μπουρλότο στην ουρά της βαθμολογίας. Έφαγε και τον Χριστόπουλο από τον πάγκο των Κρητικών. Χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα των Χανίων ανέλαβε ο Γιάννης Χατζηνικολάου.
. Με Λεβαδειακό (εντός) και Πανιώνιο (εκτός) θα απουσιάσει ο Φερνάντο Γοδόι που συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Κέρκυρα.
. Τέλος από τον Λίρς ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού Φλοριάν Ανέν μιας και έλυσε τη συνεργασία του με τη Βελγική ομάδα. Έτσι ακόμη ένας παίκτης που έφυγε από τον Παναιτωλικό πέρσι και περνά μια δύσκολη χρονιά.
. Όπως και στο ματς της 1ης αγωνιστικής ΟΦΗ -Παναιτωλικός έτσι και προχτές στο Καλλονή -Πανιώνιος ο Αντώνης Πετρόπουλος σκόραρε και στενοχώρησε τον αντίπαλο και φίλο του Παναγιώτη Κόρμπο που και στα δύο ματς βρέθηκε από την πλευρά του ηττημένου.
. Σημαντική διάκριση για τον προπονητή της Φλόγας Νίκο Μιμιγιάννη που με την κατάκτηση του κυπέλλου έγινε ο πρώτος προπονητής στο νομό που έχει κατακτήσει και τους τρεις τίτλους (πρωτάθλημα -κύπελλο και Σούπερ Καπ).
. Το αναφέρουμε θεωρητικά. Αν σήμερα στους αγώνες σε Αγγελόκαστρο και Αιτωλικό νικήσουν οι φιλοξενούμενοι τότε δεν θα υπάρξει ούτε μπαράζ παραμονής μιας και θα υπάρξει απευθείας υποβιβασμός για Αετό Σταμνάς και Άρη Αιτωλικού.
. Έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στη Β΄ κατηγορία και στον 3ο όμιλο όλα παραμένουν ανοιχτά και για την 1η θέση, αλλά και για τις θέσεις 2-3 των μπαράζ. Ο Αμφίλοχος τώρα πέρασε μπροστά και ακολουθούν Α.Ε. Βάλτου, Αστακός και Λουτρό.
. Πιο κοντά στην άνοδό τους στη Β΄ κατηγορία βρέθηκαν μετά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής οι ομάδες του Ζευγαρακίου και του Αρχοντοχωρίου που συνέχισαν με νίκες και αποσπάστηκαν αρκετά από τους υπόλοιπους.
. Έχουν 15 και 13 βαθμούς αντίστοιχα ενώ ακολουθούν 5 ομάδες με 8 και 7 βαθμούς. Δύσκολα θα μπορέσουν να ανακάμψουν Άτλαντες Αγρινίου και Χρυσοβίτσα που είναι στις τελευταίες θέσεις του πίνακα.
. Η τελευταία έστω και στο παρά 5΄ πλήρωσε το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί και η ΕΠΣΑ όρισε τον αγώνα της με τους Άτλαντες.
. Οι παίδες Στάθης Μελιάδης και Γιώργος Ζερβουλάκος του Παναιτωλικού και ο Άρης Τσουκαλάς από τους Νέους Ναυπάκτου ήταν οι ποδοσφαιριστές από την Αιτ/νία που επέλεξε ο προπονητής  Φίλλιπος Σχοινάς για τον αγώνα της 8ης περιφέρειας με αυτόν της 6ης  (υπόλοιπο Πελοποννήσου) που έγινε στο Ξυλόκαστρο την Τετάρτη. Ο νικητής (6η περιφέρεια) αναδείχτηκε στα πέναλτι 7-6. Κανονικός αγώνας 2-2.
. Για τους νέους ο προπονητής Γιάννης Ψαρράς από το νομό μας επέλεξε τους Παναγιώτη Ρούσση και Δημήτρη Καβαλάρη από την Α.Ε.Μ.
sup-panaitolikos-ergotelis12
 . Καταδικαστική ήταν για τον Α.Ο η ήττα στη Μελική με 79-70 με την οποία  ουσιαστικά βγήκε νοκ -άουτ από τη διεκδίκηση της 3ης θέσης.
. Οι πορτοκαλί όμως θέλουν με κάθε τρόπο να διατηρηθούν στην 4η θέση που τώρα βρίσκονται καθώς τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν σε μια σειρά αγώνων ένα ακόμη εισιτήριο για τη Β΄ εθνική.
. Άνετα ο Αίολος Αστακού νίκησε στην Καρδίτσα 66-45 την τοπική ομάδα και βρίσκεται πάντα στην 2η θέση και περιμένει αύριο την πρωτοπόρο και αήττητη Λάρισα θέλοντας να την αναγκάσει στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.
. Ούτως ή άλλος και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους στη Β΄ εθνική.
. Αντίθετα η Βόνιτσα χάνοντας και από τους Διόσκουρους Κοζάνης στην έδρα της με 83-68 ουσιαστικά υποβιβάστηκε στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΒΔΕ.
. Ανώμαλη προσγείωση για τον Παναιτωλικό ήταν η ήττα από την Κέρκυρα την Κυριακή και έτσι οι φιλοξενούμενοι χτίζουν μια απίθανα ευνοϊκή παράδοση στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα. Η τελευταία επιτυχία των κίτρινων ήταν την περίοδο 1989-90 για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής που είχαν επικρατήσει 1-0 με γκολ στο 85΄που σημείωσε  ο Κώστας Ντελής.
Γ.Μ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl