Σώθηκε η Δόξα Καινουρίου Υποβιβάστηκε ο Άρης Αιτωλικού

2498_1431535404-702x336
Μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες  της Αιτωλοακαρνανίας, ο Άρης Αιτωλικού , δεν κατάφερε να παραμείνει στην Α΄ κατηγορία και υποβιβάστηκε στην Β΄ ακλουθώντας τον Αετό Σταμνάς και τον Ολυμπιακό Παναιυτωλίου.
Σε μια σειρά αγώνων play-out που έγινε δυο φορές η Δόξα Καινουρίου κατάφερε να διαχειριστεί καλυτέρα τα συνεχόμενα ματς και να κατορθώσει  την παραμονή της στην κορυφαία κατηγορία και την επόμενη σεζόν.
Στο τρίτο και καθοριστικό ματς που έγινε την περασμένη Τετάρτη, το τελικό 1-1 που διαμορφώθηκε με δυο γρήγορα γκολ στα πρώτα λεπτά με Καρόπουλο (Δόξα) και Φράγκο (Άρης) που εξυπηρετούσε την ασπρόμαυρη ομάδα,  δεν άλλαξε στο υπόλοιπο διάστημα παρά τις προσπάθειες και των δυο αντιπάλων.
Οι κιτρινόμαυροι πάντως  στάθηκαν άτυχοι όταν στο 75΄ο Ζηνεμπής σημάδεψε το δοκάρι αντί τα δίχτυα της Δόξας και δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση για την ομάδα του.
Η ομάδα του Αιτωλικού  είχε συνεχή παρουσία στην Α΄ κατηγορία  αλλά και σε εθνικές κατηγορίες και υποβιβάζεται στην Β΄ μετά από 14 χρόνια. Τελευταία της παρουσία εκεί ήταν το 2001.
2498_1431535404-702x336

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl