Ναρκωτικά στο Καινούριο σε σπίτι 45χρονου

c4cc2051-8de8-4cfe-995d-9e324a141641

Συνελήφθη,  το μεσημέρι της Τετάρτης στο Καινούργιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 45χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοφορία.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 68 ναρκωτικά δισκία, τρία γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου, 1,9 γραμμάρια κάνναβης και 26 σπόρους κάνναβης σε συσκευασία.
Ο 45χρονος κατά τη σύλληψη του βρέθηκε να φέρει σε θήκη στη ζώνη του, ένα μαχαίρι είκοσι εκατοστών, το οποίο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς.
Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Χασίς στη Μαγούλα

Ωστόσο άλλη μια υπόθεση ναρκωτικών, στην περιοχή των Οινιάδων του δήμου Μεσολογγίου, ήρθε στο προσκήνιο. Σε χωράφι του οικισμού Μαγούλα ,κοντά στο Νεοχώρι, εντοπίστηκαν 10,5 κιλά χασίς, κρυμμένα σε βαρέλι σε νάιλον συσκευασίες.
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν προ 10 ημερών και έκτοτε το σημείο είχε τεθεί σε στενή και… διακριτική παρακολούθηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου. Ωστόσο κανείς δεν εμφανίστηκε και η επιχείρηση στο σημείο έλαβε τέλος με την κατάσχεση των ναρκωτικών. Η έρευνα ωστόσο συνεχίζεται για την υπόθεση.

c4cc2051-8de8-4cfe-995d-9e324a141641

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Webcam Girl